18x de mooiste flared broeken | mode meid

2021-11-29 08:51:28 By : Ms. Jill Lee

Onze favoriete trend uit de jaren '70 is here to stay. Niet alleen omdat deze broek erg comfortabel zit, maar ook (misschien vooral) omdat je er langer door lijkt. Door de wijde pijpen kun je denkbeeldig een centimeter extra toevoegen. Zeg daar maar nee tegen.

Wij geven iedere vrouw een mooie flared broek. Wanneer je een stuk met voldoende stretch uit de digitale planken trekt, voelt het alsof je de hele dag in je joggingbroek doorbrengt. Maar dan veel stijlvoller. Maar nu: kies! Met zoveel te bieden in de winkel, hebben we het zware werk al voor je gedaan. Wij hebben een selectie gemaakt van de 18 flared broeken die je nu wilt aanschaffen. 

Kings Of Indigo | Koningen van Indigo

MARIE jeans Dames - Zwart

Midge Bootcut Jeans - Donkerblauw - Dames

Deck Ultra High Wijde Pijpen Broek - Groen - Dames

Ben je klein van stuk? Dan is een flared broek je redder in nood. Kies voor een lang model waarvan de benen tot op de grond reiken. Je draagt ​​er torenhoge hakken onder - of een paar schoenen met een groot plateau - zodat je de onderkant van je nieuwe aanwinst niet vies maakt. Je benen lijken ook erg lang door de verborgen extra centimeters. Een echte win-winsituatie.

Kies een model met hoge taille om te pronken met je mooie figuur. Dit accentueert ook je taille. Kies voor een aansluitende top of een crop top om je taille nog meer te benadrukken. Doordat de benen wijd zijn, is je figuur in balans. Je kunt dit effect versterken door te kiezen voor een top met pofmouwen of schoudervullingen. Zo creëer je een zandloperfiguur in jezelf. 

Gooi deze kleren nooit weg

Welke stijl past het beste bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Dit zijn de mooiste tunieken uit de Fashion shop Lees ook Zo mix en match je je bikini's Fashion Lees ook Dit zijn de 24 favorieten van de redactie (onder de €50) Mode Lees ook 18 x de mooiste vegan schoenen Mode Altijd up-to-date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Dit zijn de mooiste tunieken in de winkel

Zo mix en match je je bikini's

Dit zijn de 24 favorieten van de redactie (onder €50)

18 x de mooiste vegan schoenen

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie

Je bent er bijna... er is een e-mail verstuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Fashionchick verandert de manier waarop we mode winkelen. Zoek, vind, vergelijk en koop artikelen van honderden webshops op één plek.

Ontdek nu onze favoriete promoties!